sötkryddiga rostade nötter
Perfekta som drinktilltugg är de här nötterna med sötma, sälta och hetta på samma gång. Receptet är verkligen efter smak och vad man vill ha mycket av bestämmer man själv. Glöm inte att smaka innan de körs in i ugnen!

Du behöver:
blandade nötter (här: cashew, valnötter, mandlar, pumpafrön)
flytande honung
malen koriander
spiskummin
cayennpeppar
flingsalt
Gör så här:
Sätt på ugnen på 175 grader. Blanda allt i en bunke och se till att alla nötter är täckta av honung och kryddor. Sprid ut på en plåt och ställ in i ugnen i 10-15 minuter. Var försiktig, de blir lätt brända! Ta ut ur ugnen, låt svalna lite och dela på dem med en gaffel. Servera.

Du behöver:
blandade nötter (här: cashew, valnötter, mandlar, pumpafrön)
flytande honung
malen koriander
spiskummin
cayennpeppar
flingsalt
Gör så här:
Sätt på ugnen på 175 grader. Blanda allt i en bunke och se till att alla nötter är täckta av honung och kryddor. Sprid ut på en plåt och ställ in i ugnen i 10-15 minuter. Var försiktig, de blir lätt brända! Ta ut ur ugnen, låt svalna lite och dela på dem med en gaffel. Servera.
Kommentarer
Trackback