somrigt smördegsflarn

Denna somriga dessert smakar ljuvligt av nektariner och jordgubbar - men det går lika bra med andra frukter och bär man tycker om. Kanske äpple och kanel?
 
 
Du behöver:
smördeg
jordgubbar
nektariner
några rutor mjölkchoklad
 
Gör så här:
Skär jordgubbar och nektariner i små, små bitar. Kavla ut så mycket smördeg du vill ha (10x10cm per person är ganska lagom) direkt på plåten och nyp upp kanterna en liten bit. Blanda jordgubbar och nektarin och fördela på smördegen och riv över rikligt med choklad. Ställ in i ugnen (se smördegspaketen för temperatur och mer exakt tid) tills smördegen puffat upp sig och chokladen smält. Servera genast.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0